Klantervaringen

Klantervaringen

Geplaatst door: frits apperloo 10-06-2020 14:02:28
Beoordeling:
Op 2 juni zijn bij ons de zonnepanelen geplaatst. De monteurs hebben dit heel vakkundig gedaan en als heel mooi afgewerkt. Ik was verrast door de tillift om de zonnepanelen zonder beschadingen op het dak te brengen toppie. Alles wat Kevin beloofd is ook zo uitgevoerd zelf beter. Ze komen alle afspraken na een topbedrijf waar ik blij van wordt.
Geplaatst door: Deborah 13-03-2020 15:26:51
Beoordeling:
Vandaag zonnepanelen laten installeren alles ging goed dacht even met het weer en de situatie van het land afgelopen week maar alles is keurig geregeld ging sneller dan ik dacht ik beveel dit echt aan, ik ben tevreden :D
Geplaatst door: Ruud 11-03-2020 15:23:54
Beoordeling:
Top service en goede aftersales. Er was een probleem met levering werd direct opgelost. eerlijk bedrijf.
Geplaatst door: h.j gijsen 10-03-2020 10:57:48
Beoordeling:
Het gevoel was beter dan de overige 2 partijen waar ik een prijsopgaaf heb gedaan, er kwam iemand keurig langs met extra uitleg.
De installateurs zijn erg kundig te werk gegaan en hebben mooi werk geleverd. Op dit moment wekken de panelen meer op dan dat de prognose weergeeft. Top!
Geplaatst door: Jolanda 6-03-2020 16:08:33
Beoordeling:
Luister naar de tips en het advies wat ze geven. Ze weten waar ze het over hebben. Super blij met mijn tweede set. Zonnepanelen. Telkens als de zon schijnt moet ik lachen, laat die meter maar terug draaien. Erger nog mijn vrouw zegt vaak in het weekend als ik even de gang op loop wat ging je doen? Toch niet weer naar die meter kijken. Mijn advies, heb je geld liggen? Investeer het. Kies je juiste pakket en verdien geld zonder de deur uit te gaan. De bank geeft je toch niks voor je zuur verdiende centen. Pak het gratis geld uit de zon.
Geplaatst door: rianna 4-03-2020 16:10:49
Beoordeling:
Vandaag zonnepanelen laten monteren, alles volgens afspraak.
De monteurs hebben netjes gewerkt en snel ik raad dit aan tussen de kennismaking en de montage zat 25 dagen
Geplaatst door: Els 3-03-2020 22:00:00
Beoordeling:
Bijzonder prettig offertebezoek aan huis. Er wordt uitgebreid met je over de mogelijkheden gesproken waarbij duidelijke informatie en uitleg gegeven wordt. Op de dag van installeren 2 goede monteurs op de afgesproken tijd aanwezig. Denken mee mbt de beste plek voor plaatsen omvormer en gaan netjes te werk. Eén of twee dagen na plaatsen is door de vertegenwoordigster Karin weer contact met mij opgenomen om na te gaan of alles naar wens is verlopen. Mijn ervaring is top!
Geplaatst door: martin k 3-03-2020 15:47:14
Beoordeling:
vandaag panelen laten monteren door Zonnepanelen-Montage Duurzaamheidscentrum-Nederland goeie monteurs netjes gewerkt en snel, alles zoals afgesproken bedankt.
Geplaatst door: Wilbert 3-03-2020 14:39:52
Beoordeling:
Goed geholpen duidelijke omschrijving snelle goeie montage btw keurig geregeld binnen 6 weken alles werkt :D
Geplaatst door: Arno 3-03-2020 10:57:19
Beoordeling:
Super tevreden over mijn geplaatst systeem keurig overleg met een leg plan alles zoals afgesproken goede keus
 
WIST JE DAT JE HET OOK DOOR ONS KAN LATEN INSTALLEREN

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EXTRA KORTINGEN
ONTVANG OOK EEN GRATIS CADEAUKAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLEET ZONNE-SYSTEEM

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
onze voorwaarden staan getoond op de website onder voorwaarden
SLUITEN