MONTAGEMATERIAAL

MONTAGEMATERIAAL
      

 

ClickFit en FlatFix

Esdec focust zich op de ontwikkeling en productie van montagesystemen van zonnepanelen. Esdec levert twee innovatieve systemen genaamd ClickFit en FlatFix. Deze zijn eenvoudig te plaatsen door installateurs op alle type daken. Met de ClickFit en FlatFix oplossingen worden zowel platte als hellende daken in een mum van tijd voorzien van zonnepanelen. Meer informatie over beide oplossingen lees je hieronder.

ClickFit montagesysteem

Het ClickFit montagesysteem is universeel en snel. Dit montagesysteem is flexibel en eenvoudig te monteren door installateurs in de zonne-energie branche. Natec heeft in haar assortiment de ClickFit Evo lijn en de ClickFit Basic lijn. Deze zijn beide geschikt voor montage op hellend dak. Beide staan garant voor een supersnelle installatie.

FlatFix montagesysteem

Het FlatFix montage systeem is geschikt voor de montage van zonnepanelen op een plat dak. Ook hier wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem waardoor de montage nu nog sneller gerealiseerd kan worden. In het assortiment van Natec wordt de focust gelegd op FlatFix Fusion en FlatFix Eco. De fusion lijn is geschikt voor nagenoeg alle platte daken en is geschikt voor zowel grote als kleine systemen. De Eco lijn van FlatFix wordt met name gebruikt bij kleinere daken of daken met veel obstakels. De zonnepanelen kunnen met dit systeem afzonderlijk geplaatst worden op bijvoorbeeld garagedaken en carports.


 
 
WIST JE DAT JE HET OOK DOOR ONS KAN LATEN INSTALLEREN

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EXTRA KORTINGEN
ONTVANG OOK EEN GRATIS CADEAUKAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLEET ZONNE-SYSTEEM

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
onze voorwaarden staan getoond op de website onder voorwaarden
SLUITEN