ESDEC (PLATDAK)

ESDEC (PLATDAK)


 

Flatfix Fusion | Plat dak

Innovatief, lichtgewicht plat daksysteem

Flatfix Fusion is een innovatief, lichtgewicht plat daksysteem dat met een simpele klikverbinding in elkaar wordt gezet. Het systeem is zo ontworpen dat je met een beperkt aantal onderdelen snel en eenvoudig zonnepanelen op een plat dak kunt installeren. Dit maakt het systeem ook meteen heel geschikt voor grotere projecten.

Flatfix Fusion heeft een hellingshoek van 13 graden en kan zowel enkel (zuid opstelling) als dubbel (oost-west opstelling) worden geplaatst. Door het grote aantal variaties in klemmen en profiellengtes kan Flatfix Fusion met nagenoeg alle zonnepanelen worden gecombineerd. Daarnaast zijn de zij- en achterplaten verkrijgbaar in zowel Aluminium als Black uitvoering waardoor je ook op het gebied van afwerking volop mogelijkheden hebt.

Flatfix Fusion is een product van Esdec, één van de grootste Nederlandse producenten van constructiemateriaal voor zonnepanelen. De producten van Esdec zijn uitgebreid getest door gerenommeerde keuringsinstituten zoals TUV Rheinland en hebben maar liefst 25 jaar garantie.

 

Sorteer op:
 
 
WIST JE DAT JE HET OOK DOOR ONS KAN LATEN INSTALLEREN

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EXTRA KORTINGEN
ONTVANG OOK EEN GRATIS CADEAUKAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLEET ZONNE-SYSTEEM

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
onze voorwaarden staan getoond op de website onder voorwaarden
SLUITEN