GOODWE (SERIE)

GOODWE


 

GoodWe is een toonaangevende leverancier van omvormers uit China. Door een gemiddeld maandelijks verkoopvolume van 30.000 stuks in 2019 en 12 GW geïnstalleerd in meer dan 100 landen is GoodWe gerangschikt als World Top 10 zonne-omvormerfabrikant door Bloomberg, IHS & Wood Mackenzie. De GoodWe omvormers worden grotendeels residentieel en commercieel toegepast. Met een uitstekende after-service en distributie in de Benelux via Natec is GoodWe dé stabiele en betrouwbare partner in stringomvormers.

De monofase NS-serie en de driefase D-NS serie zitten al geruime tijd in ons assortiment. Met de komst van de driefase MT-serie en de monofase XS-serie is het assortiment nóg verder uitgebreid om zo ook een oplossing te kunnen bieden voor de hele grote en de allerkleinste zonne-energiesystemen.

Nog niet bekend met GoodWe? Neem dan zeker eens contact op met je salesteam. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van deze veelzijdige stringomvormer.

GoodWe installateurs gebruiken het SEMS portaal voor het bekijken van details van PV installaties.


Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

Goodwe Wifi ombouw setje


 
InStock
41.00

Goodwe 4000-DT, Wifi/ DC switch


 
InStock
918.00

Goodwe 5000-DT, Wifi/ DC switch


 
InStock
931.00

Goodwe 6000-DT, Wifi/ DC switch


 
InStock
1023.00

1 - 2 - Volgende

WIST JE DAT JE HET OOK DOOR ONS KAN LATEN INSTALLEREN

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EXTRA KORTINGEN
ONTVANG OOK EEN GRATIS CADEAUKAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLEET ZONNE-SYSTEEM

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
onze voorwaarden staan getoond op de website onder voorwaarden
SLUITEN