http://zonnepanelen-montage.nl/werking-van-ons-all-inn-concept/

ALL-IN CONCEPT

Voor de totale pakketprijs krijgt u alles wat u nodig heeft om zonne-systeem te gebruiken. DuurzaamheidCentrum-Nederland ontzorgt u volledig, zodat u na direct gebruik kan maken van zonne energie. Het pakket bestaat uit:

 • Topkwaliteit zwarte zonnepanelen met 25 jaar garantie
 • Benodigde omvormer serie of parallel
 • Montage van constructie, kabels en connectoren Esdec innovatie
 • Uitbreiden groepenkast met aardlekautomaat
 • Aansluiten monitoringstool en uitleg door monteur

Bij DuurzaamheidsCentrum-Nederland verzorgen wij de volledige montage en de benodigde installatie werkzaamheden tot en met de meterkast. Dat betekent voor u: direct een duidelijke prijs, zonder bijkomende kosten en een zonne-installatie die na montage direct werkt. Na montage heeft u ook toegang tot de monitoringstool die onze monteurs aan u uitleggen. U kunt dan zelf uw productie bijhouden

Als u besloten heeft om zonnepanelen aan te schaffen, of als u misschien nog aan het twijfelen bent, het is prettig om te weten waar u aan toe bent. Om die redenen hebben wij het gehele proces van akkoord tot montage op uw dak uitgeschreven. Zo heeft u een goed beeld van uw aankooptraject.

Offerte
Allereerst moet er een passende offerte gemaakt zijn. Heeft u deze nog niet? Vraag deze
dan hier gemakkelijk aan. Nadat de offerte door u geaccordeerd is, gaat het echte werk beginnen, ook kan u gewoon een zonne-systeem bestellen wij nemen altijd contact met u op, om toch nog even langs te komen voor een persoonlijk gesprek als u dit wilt.

Werkvoorbereiding en opdrachtbevestiging
Na uw akkoord gaat de offerte naar de werkplaats. Hier wordt gekeken wat er nodig is om uw offerte te realiseren en wordt er ene laatste check gedaan. Hierna krijgt u van ons ook de opdrachtbevestiging en de factuur. Deze hoeft u dan nog niet te betalen, dit komt past later bijv. bij installatie.

Planning
Een van onze medewerkers neemt contact met u op om de installatie in te plannen. Samen bekijken we welke datum geschikt is voor de installatie van de panelen. Hierbij wordt ook een korte tijdsframe aangegeven, zo hoeft u niet de gehele dag thuis te blijven. Slecht een ochtendje of deel van de middag. Een installatie is veelal binnen
2 tot 5 uur voltooid.


Montage en betaling
Als de dag van montage is aangebroken, zorgen onze monteurs dat aan het einde van de dag een werkende installatie op uw dak ligt. De installatie kan dus meteen aan het werk gezet worden.
Na installatie rekent u de zonnepaneleninstallatie conform de offerte af bij de monteur. Deze heeft een draagbaar pinapparaat mee, zo kunt u gemakkelijk het bedrag in één keer pinnen en afrekenen.Ook aan de slag met zonnepanelen? Vraag hier uw offerte aan en profiteer van zonne-energie.

 


 
 

Hoe ziet de installatiedag eruit ?

Gefeliciteerd! Je gaat binnenkort je eigen zonnestroom opwekken. Wat gaat er allemaal gebeuren om dit voor elkaar te krijgen? De volgende handelingen zullen gedurende de installatie (gelijktijdig) worden uitgevoerd.

 1. Voordat het team begint nemen ze de technische details door. Als er voor de installatie een schouw heeft plaatsgevonden kunnen ze de extra informatie gebruiken uit het schouwrapport.
 2. De installateur bekijkt samen met jou waar de omvormer het best geplaatst kan worden. De gemiddelde omvormer is 30 cm hoog, 40 cm breed en 15 cm diep. De omvormer wordt idealiter zo dicht mogelijk bij de panelen opgehangen, maar kan ook in de meterkast of bij de CV geplaatst.
 3. Vervolgens zal de installateur de omvormer plaatsen en de bekabeling van de omvormer naar de meterkast aanleggen. Het kabeltraject wordt bepaald in nauw overleg met jou als klant, waarbij er voor de esthetiek zoveel mogelijk gebruik gemaakt zal worden van bestaande loze leidingen. Als het onmogelijk is de bekabeling mooi binnenshuis te laten lopen dan word deze soms ook (deels) buitenshuis aangelegd.
 4. De installateurs zullen tegelijkertijd beginnen met het plaatsen van het montagesysteem op het dak. Leg bij een pannendak alvast een aantal extra dakpannen klaar, mocht het nodig zijn, kunnen die gelijk vervangen worden. Vervolgens wordt de bekabeling van de zonnepanelen naar de omvormer geplaatst.
 5. De omvormer wordt verbonden met het internet. Om toegang te krijgen tot het internet zijn de gebruikersnaam en wachtwoord van de router nodig, dus houd deze bij de hand.
 6. De installateur laat jou tekenen voor akkoord op de installatie.
 7. Afhankelijk van het merk omvormer krijg je ofwel op de dag van installatie of ca. 1-2 weken later per mail toegang tot de online monitoring. Vanaf dan kan de eigen opbrengst ook via de monitoringwebsite en smartphone app gevolgd worden.

De installatie wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door 2 á 3 installateurs/monteurs. Een installatie duurt gemiddeld één dag(deel), bij hele grote systemen meerdere dagen.


 


WIST JE DAT JE HET OOK DOOR ONS KAN LATEN INSTALLEREN

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EXTRA KORTINGEN
ONTVANG OOK EEN GRATIS CADEAUKAART BIJ AANSCHAF VAN EEN COMPLEET ZONNE-SYSTEEM

 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
onze voorwaarden staan getoond op de website onder voorwaarden
SLUITEN